Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!

 

Bed and breakfast in Belgie : Klik hier


Informatie advertentie | Land: Frankrijk

Accommodatie:

Huis

Huur weekend:

€ 800

Adres:

Noailh 1

Huur midweek:

€ 800

Plaats:

Collonges la Rouge

Huur week:

€ 2.000

Provincie:

Aquitaine

Deze advertentie is:

1703 keer bezocht

Aantal kamers:

6

Geplaatst op:

27-05-2009

Aantal personen:

14

 

Tip: doe eens een b&b aan zee


Website


Email


Locatie


Opties

    Huisdieren toegestaan, Zwembad, Nabij bos, Rustig gelegen, Kindvriendenlijk, Speeltuin, T.V, Dvd, Radio, Internet, Fiets mogelijkheden, Wandel mogelijkheden,

Schitterend domein van 3,5 hectare met uitzicht op het kasteel van Turenne. Het huis bestaat uit één groot woonhuis en een apart familiehuis aan het huis vast, ideaal voor bijvoorbeeld een gezin die haar ouders meeneemt.

 

Buiten het huis is een oude broodoven die totaal gerenoveerd is en door de gasten gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld pizza’s te bakken. Ook is er een schuurtje waarin allerlei speelgelegenheid voor de kinderen.

 

In de enorme tuin bevindt zich een zwembad voor privé-gebruik. Dit zwembad zal beveiligd zijn met een alarm. In de tuin zullen verschillende zitjes/terrasjes aangelegd worden, zowel met schaduw als met volop zon. En natuurlijk komen er ligstoelen bij het zwembad en een heerlijk grote barbecue in de tuin.

 

Het huis heeft 3 verdiepingen en is 300 m2 groot. Als u beneden binnen komt in de grote woonkamer en de eetkamer (80 m2) ziet u de grandeur van het huis. Alles is opgetrokken uit de rode steen zo bekend in deze omgeving. Achter de eetkamer bevindt zich de keuken waarin alle luxe en comfort aangebracht is die u nodig heeft om met vele mensen te verblijven in dit grote huis (afwasmachine, oven etcetera). Er is een grote openhaard in de woonkamer en een mooie stenen bar.

 

 Boven bevinden zich nog 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping zijn twee grote slaapkamers (15 en 25 m2) met ieder hun eigen badkamer. De bedden kunnen zowel als tweepersoons als als 1 persoons bed gebruikt worden. Eventueel kan er een bed bijgeplaatst worden in elke slaapkamer.

 

Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers waarvan 1 een suite genoemd kan worden. De suite heeft twee slaapkamers (25 en 15 m2) en een gezamenlijke badkamer van 8 m2, deze suite kan door een gezin met 2 kinderen gebruikt worden. Ook in deze slaapkamers 2x 1 persoonsbedden die samengevoegd kunnen worden.

 

De andere slaapkamer op de tweede verdieping heeft een twee persoons bed van 1.60 en 2 bedden van 90 cm (1 persoons).

 

Dan is er nog een laatste kamer die door een trap buiten bereikt kan worden, zij heeft 2 x 1 persoons bed en haar eigen badkamer en toilet apart.

 

Er zijn dus in totaal 6 kamers (!) met 5 badkamers voor in totaal 16 personen. Elke slaapkamer is anders ingericht met een eigen stijl en smaak. Ook zal in elke kamer t.v. en internet geplaatst worden (internet tegen betaling).

 

Mocht u lakens willen huren en handdoeken dan kan dit.