Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!

 

Bed and breakfast in Belgie : Klik hier


Informatie advertentie | Land: Spanje

Accommodatie:

Appartement

Huur weekend:

€ 

Adres:

Huur midweek:

€ 

Plaats:

cala salions

Huur week:

€ 395

Provincie:

Catalonie

Deze advertentie is:

1969 keer bezocht

Aantal kamers:

3

Geplaatst op:

23-05-2009

Aantal personen:

6

 

Tip: doe eens een b&b aan zee


Website


Email


Locatie


Opties

    

Het appartement heeft twee verdiepingen. Vanuit de eetkamer en de zitkamer geeft een kamerbrede schuifpui uitzicht op zee en langs de kust, hetzelfde fantastische uitzicht dat ook van het balkon valt te genieten. Alle muren en plafonds zijn wit gestuukt en op de vloer liggen rode plavuizen. Er staat een radio/CD/cassette installatie, en er is een TV met Spaanse kabel en een DVD speler. De electriciteit is 220 Volt en de stopkontakten zijn van nederlands formaat.

De openingen tussen de spijlen van het hek van het balkon zijn niet gegarandeerd veilig voor kruipende peuters of kleine kinderen die ongedisciplineerd gedrag vertonen. Het klimaat aan de Costa Brava is niet geschikt om te overwinteren. Er is geen verwarming in het appartement en in het vroege voorjaar en najaar (de pinkster- en herfstvakanties) kan het zo fris zijn dat dikke truien gedragen moeten worden.


Begane grond

Er zijn dus drie slaapkamers met ieder twee bedden. Dekens en kussens zijn aanwezig, maar lakens, slopen, handdoeken enz. moet u zelf meenemen. Er zijn ook nog twee opklapbedden en een peuterbedje. Het appartement is komfortabel ingericht voor zes personen, voor meer mensen is niet echt ruimte genoeg.

Er is geen schoonmaak dienst. Er wordt van U verwacht dat u het appartement bij vertrek schoon achterlaat en gebroken glas- en vaatwerk weer heeft aangevuld.

 

 


Eerste verdieping

Op de bovenverdieping vindt u het terras, de zitkamer die door de open trap van de eetkamer is gescheiden, en de open keuken. De eetkamer is ingericht met traditioneel Spaans houten meubilair.

De keuken is compleet ingericht, maar theedoeken en handdoeken moet U zelf meenemen. Het fornuis met oven/grill werkt op grote flessen butagas. In de keuken staat ook de twee deurs koel/vrieskast. Een electrische boiler verzorgt het warme water voor de keuken en de badkamer boven. Het water uit de kraan is gechloreerd en veilig om te drinken, maar niet zo lekker. In de winkel zijn grote flessen mineraalwater te koop.

Verder zijn er op de bovenverdieping nog twee slaapkamers, de ene met een lit-jumeaux en de andere met een stapelbed. Alle slaapkamers hebben ruime kasten.   Een kluisje in een van de slaapkamers geeft de extra zekerheid dat uw cheques, creditkaarten en paspoorten veilig achter slot en grendel liggen terwijl u op het strand geniet.

De bovenbadkamer heeft een ligbad met douche, toilet, bidet en een wastafel.


Extra info

Ons appartement (zie de rode pijl) is gelegen aan de Costa Brava aan de weg van Tossa de Mar (op 8 km) naar San Feliú de Guixols (op 14 km) in de baai genaamd \"Cala Salions\", op een kleine honderd kilometer van de Frans-Spaanse grens. De weg loopt hoog boven het dal langs en het doorgaande verkeer gaat niet tussen de huizen blokken door of langs het strand. De bergen rondom het dal zijn beschermd natuurgebied